NekategoriziranoObvestilo o začetku treningov!

12/05/2020

Spoštovani,

 

Končno je prišel čas, da lahko ponovno zaženemo programe v našem klubu. Zaradi situacije glede COVID-19, sem bil na zahtevo vodstva kluba primoran narediti reoganizacijo skupin in s tem tudi delo trenerjev.

S treningi bomo začeli v PONEDELJEK, 18. 5. 2020. Prosim da prihajate točno na treninge saj se bodo vrata kopališča zaprla ob 17:00 in 18:00. Treningi bodo potekali vsak dan od ponedeljka, do sobote v sledečih terminih:

 • ponedeljek, sreda, petek, od 17:00 – 18:00 – skupine 5, 6, 7,
 • torek, četrtek, od 17:00 – 18:00 – skupini 8, 9,
 • ponedeljek – petek, od 17:00 – 18:00 – skupina 4,
 • ponedeljek – petek, od 18:00 – 20:00 – skupine 1, 2, 3,
 • sobota, od 8:00 – 10:00 – skupine 1, 2, 3.

Zaradi zelo velike pavze od zadnjega treninga bomo pri treningih skupin 1, 2, 3 začeli po načelu postopnosti dodajanja kilometrine in posledično dolžine treningov, kar pomeni da na začetku sigurno ne bodo dolgi 2 uri ampak bodo krajši. Vse dodatne informacije vam bodo posredovali trenerji vašega otroka.

Voda v bazenu ustreza novim priporočilom NIJZ-ja, ki so bila izdana v preteklem tednu – prostega klora v bazenu je 0,7 mg/l vode, temperatura vode je 27º C.

Uvedli smo tudi nekaj sprememb, glede prihoda na trening, obnašanja pred, med in po samem treningu. Upoštevali smo smernice in navodila NIJZ-ja za trenige plavanja, ki vam jih v nadaljevanju predstavljam.

Prosim, da jih pokažate svojemu otroku in jih skupaj pregledate, saj je to zelo pomembno za samo izvajanje trenigov.

 • Prihod pred RECEPCIJO BAZENA VSAJ 15′ pred začetkom treninga,, kjer z upoštevanjem medsebojne razdalje – 1,5m počakate na trenerje.
 • Pred vstopom v območje kopališča, mu bomo izmerili temperaturo in razkužili roke. V primeru da bo temperatura višja od 37,7º C se treninga ne bo mogel udeležiti, zato vas prosim da počakate na parkirišču dokler vaš otrok ne stopi v območje kopališča.
 • VSTOP STARŠEV V OMBOČJE KOPALIŠČA V ČASU TRENINGA NI DOVOLJEN. Za vse dodatne potrebe vašega otroka bomo poskrbeli trenerji.
 • Po vstopu na kopališče bo sledil navodilom trenerjev do prostora za preoblačenje. Garderobe, tuši in skupni klubski prostori bodo zaklenjeni. Plavalci ki bodo začeli s treningi ob 17:00 se bodo preoblekli na platoju malega bazena. Plavalci, ki bodo začeli s treningi ob 18:00 pa na platoju pred letnim bifejem.
 • Svoje obleke mora pospraviti v svojo torbo.
 • Med samim treningom mora upoštevati razdaljo do svojih soplavalcev in navodila trenerja, uporabljati samo svoje rekvizite in piti iz svojega bidona.
 • Po koncu treninga pospravi svoje rekvizite, jih popolnoma potopi v bazen in jih pospravi na svoje mesto, ki mu ga bo pokazal trener.
 • Hitro se obleče in kar se da hitro zapusti območje kopališča. Tuširanje po treningu na bazenu ni dovoljeno.
 • Prosim vas da svojega otroka počakate na parkirišču pred bazenom vsaj 10′ po zaključku treninga.

Na prvi trening, ki se ga bo vaš otrok udeležil naj s seboj prinese podpisano Izjavo o začetku treningov, ki vam jo pošiljam v nadaljevanju tega dopisa.

Smernice NIJZ-ja si lahko ogledate na povezavi: https://www.nijz.si/sites/www.nijz.si/files/uploaded/priporocila_za_registrirane_sportnike.pdf

V primeru dodatnih vprašanj sem vam vedno na voljo preko e-maila ali neposredno na bazenu.

Športni pozdrav,

Alen Kramar – glavni trener PK Gorenjska banka Radovljica

VPIS NOVIH ČLANOV

SOCIALNA OMREŽJA

Spremljajte naše aktualne novice preko naših socialnih omrežij.

SPLETNE NOVICE

Prijavite se na naše spletne novice in redno boste obveščeni o vseh klubskih aktivnostih ter o naši storitveni ponudbi.

Powered by Go Outdoors