NekategoriziranoObvestilo o oddaji nepremičnine v najem

12/11/2020

 

Plavalni klub Radovljica oddaja v najem bife na Kopališču v Radovljici, v izmeri: zunanja terasa: 100 m2, Poslovni prostori: 51m2 (bife + picerija), 9 m2 (skladišče), za opravljanje registrirane gostinske dejavnosti, za čas poletne sezone 2021, od 1.6.2021 do 31.8.2021. Višina najemnine z vključenimi obratovalnimi stroški (voda, elektrika, najem opreme v bifeju) znaša 3.500 EUR na mesec (DDV je že vključen).

Dodatni pogoji:

Prosilec mora v svoji ponudbi gostom kopališča nuditi pice pečene v krušni peči. Obvezno je vsakodnevno čiščenje bifeja, terase pred bifejem in sanitarij pri bifeju in reden odvoz smeti. Pred pričetkom obratovanja, mora prosilec prebeliti in očistiti prostore bifeja.

Prosilci pošljejo svoje vloge v 14 dneh od objave te namere na naslov: Plavalni klub Radovljica, Kopališka cesta 9, 4240 Radovljica ali na mail pkrad@plavalniklub-radovljica.si.

V kolikor bo za najem poslovnega prostora več interesentov, bodo z njimi opravljena dodatna pogajanja o ceni in ponudbi ter bo poslovni prostor oddan v najem najugodnejšemu ponudniku. Z najugodnejšim ponudnikom bo v 14 dneh po končani izbiri sklenjena najemna pogodba. Razpis je neobvezen in je možnost, da se ob zaključku razpisa ne sklene pogodba o najemu.

Dodatne informacije na mailu: pkrad@plavalniklub-radovljica.si

Plavalni klub Radovljica

DODATNE INFORMACIJE

SOCIALNA OMREŽJA

Spremljajte naše aktualne novice preko naših socialnih omrežij.

SPLETNE NOVICE

Prijavite se na naše spletne novice in redno boste obveščeni o vseh klubskih aktivnostih ter o naši storitveni ponudbi.

Powered by Go Outdoors